Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Η γέννηση ενός γραμματοσήμου”

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου – Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Φιλοτελισμός και Συναίσθημα έγιναν τέχνη

Στο πλαίσιο της προβολής της καλλιτεχνικής δημιουργίας, το Πολιτιστικό Σωματείο “Culture4All – Πολιτισμός για Όλους” συνδιοργανώνει εικαστική έκθεση με θέμα “Φιλοτελισμός και Συναίσθημα έγιναν Τέχνη” του αυτοδίδακτου ζωγράφου Νίκου Αργύρη. Τα έργα είναι εμπνευσμένα από τα συλλεκτικά και σφραγισμένα ελληνικά γραμματόσημα, τα οποία αποτελούν μέρος των πινάκων. 

Η έκθεση θα διαρκέσει  μέχρι και τις 6 Φεβρουαρίου 2019.  Η έκθεση είναι επισκέψιμη καθημερινά από τις 18:00 έως τις 22:00 με ελεύθερη είσοδο.  

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, «Η γέννηση ενός γραμματοσήμου» για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου. Στόχος του προγράμματος είναι να γνωρίσουν οι μαθητές την ιστορία του γραμματοσήμου στην Ελλάδα, τα στάδια δημιουργίας του και να κληθούν να δημιουργήσουν το δικό τους γραμματόσημο.

Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα επικοινωνήστε με το τηλέφωνο: 6974362017 (κ. Νικολοπούλου Σοφία- Ηλιοδώρα).

Διάρκεια έκθεσης: 18/1- 6/2/2019

Διάρκεια εκπαιδευτικού προγράμματος: 1 ώρα

Αριθμός συμμετεχόντων ανά ομάδα: 25