Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Η γέννηση ενός γραμματοσήμου”

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Φιλοτελισμός και Συναίσθημα έγιναν τέχνη

Ο πολιτιστικός φορέας «Culture4All – Πολιτισμός για Όλους», στο πλαίσιο της έκθεσης «Φιλοτελισμός και Συναίσθημα έγιναν τέχνη» του εικαστικού Νίκου Αργύρη που διοργάνωσε στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», δημιούργησε ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά και γονείς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση για μικρούς και μεγάλους στην έκθεση, η οποία είναι ανοικτή για το κοινό κάθε μέρα (εκτός Κυριακής) από τις 18.00 έως τις 22.00 με ελεύθερη είσοδο. Μετά την ξενάγηση οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία και τα στάδια δημιουργίας του γραμματοσήμου. Θα έχουν την ευκαιρία επίσης να δημιουργήσουν το δικό τους γραμματόσημο, το οποίο θα πάρουν μαζί τους φεύγοντας, ως ανάμνηση από αυτή την εμπειρία.

Ελάτε με τα παιδιά σας για μια ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση!

Το πρόγραμμα θα γίνει το Σάββατο 26/1/2019 στις 11.00, είναι προσαρμοσμένο για ηλικίες από 8 ετών και άνω και διαρκεί μία ώρα (11:00-12:00).

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, κατόπιν συνεννοήσεως.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες, καλέστε την κ. Ηλιοδώρα Νικολοπούλου στο τηλέφωνο 6974362017 ή στείλτε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@culture4all.gr.